Да бъдеш  прекрасна съпруга и партньорка за мъжа до себе

...
Да бъдеш  прекрасна съпруга и партньорка за мъжа до себе
Коментари Харесай

Има неща, които превръщат мъжа в прекрасен партньор и съпруг

Да бъдеш  прекрасна брачна половинка и партньорка за мъжа до себе си, изисква непрекъснати старания.
Но в любовта нещата би трябвало да се случват и в двете направления. Какво обаче прави един мъж страховит брачен партньор и сътрудник? 

1. Забелязва дребните промени - Мъж, който ще бъде страховит дълготраен сътрудник или брачен партньор е този, който обръща внимание на дребните неща. Забелязва позитивните промени във външния ви тип, че имате ново занимание. Но може и да забележи, че към този момент не се отдавате на обичаните ви занимания, приятелите и да ви насърчи да се забавлявате.

2. Прави дребни изненади – Жестовете, които вършим в любовта не костват доста като пари. Те обаче носят обръщение и оказват помощ на това да изградим мощна любовна връзка връзка.  За жал, някои мъже считат, че дамата не трябва да се разглезва с дарове и цветя, когато няма мотив за това. Мъжът, който е прелестен сътрудник и брачен партньор мисли по различен метод.

3. Той споделят „ благодаря “ – Вълшебна дума, която някои мъже се срамят да изрекат към обичаната жена, тъй като считат, че не е мъжкарско. Но прелестният брачен партньор и сътрудник, постоянно прави оценка напъните на обичаната си.

4. Не се колебае да предложи помощ - Често срещано недоволство от съпругите е, че техният мъж не им предлага помощ, без значение защо се отнася. Страхотният брачен партньор е грижлив и за него е наслаждение да бъде в помощ.

5. Добър слушател е – Още един знак, че до себе си имате необикновен мъж за сътрудник е методът, по който комуникира с вас. Дали е добър слушател, дали вниква в това, че за една жена е значимо да споделя, да получава схващане, поддръжка. 

6. Обича да възнамерява време за вас – Дори и след дълготраен брак, за него е наслаждение да възнамерява нещо прелестно за двама ви или цялото семейство. 

7. Помни неща, които харесвате – Не всеки брачен партньор го може, някои даже не помнят дата на сватбата, значими дати за дамата до него и така нататък

8. Не не помни за комплиментите – Добрият брачен партньор и сътрудник демонстрира по доста и разнообразни способи уважението към дамата до себе си. Не е спестовен на похвали, до момента в който някои мъже считат, че това разглезва дамите.

9. Разпознава по кое време имате неприятен ден и се грижи за вас - Страхотният брачен партньор познава половинката си задоволително добре, с цел да разбере дали и по кое време имате неприятен ден, и ѝ оказва помощ да се почувства по-добре.

10. Той не напуща връзката и брака, когато стане мъчно – Страхотният сътрудник е опора на дамата до себе си и не стопира да ѝ го демонстрира. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР